Når du har klikket dig ind på dette punkt, er det formentlig, fordi du om kort tid flytter ind på en af vores behandlingsinstitutioner.

Vi har forsøgt her så godt som muligt at fortælle dig, hvad vi er for nogen, og hvordan dit liv og din hverdag bliver hos os.

Hvis du har flere spørgsmål, må du rigtigt gerne spørge din sagsbehandler, din kontaktperson eller en af os, når vi ses.

Vores fire behandlingsinstitutioner hedder Grenen-Dalstrup, Grenen-Glesborg, Koglen og MultifunC. De unge, der bor her, har mange forskellige alvorlige problemer.

Fælles for jer er, at I har brug for nogen til at beskytte jer, give jer omsorg og lære jer nogle nye færdigheder, så I senere kan flytte videre og få et liv, som I synes, er godt.

Du ved sikkert nu, hvad den afdeling hedder, du skal bo på.

Du kan finde den i menupunkterne ude til venstre for denne tekst.

Her kan du læse om dit værelse, om hverdagen, om skole og værksted og om det fællesskab, som du stille og roligt bliver en del af.

Hvis det ser overvældende ud, så husk, at vi er en masse voksne på stedet, som hjælper dig med at falde til og lære det, der skal til, for at du kan være sammen med os andre på en god måde.
Du kan også læse, hvad du kan gøre, hvis der er noget, du gerne vil klage over.

Ude til højre fortæller Mike, som har boet på Koglen, hvordan hans liv har været hos os.

Se også videoen om "Den betydningsfulde voksen".

Venlig hilsen

Medarbejderne på Grenen-Dalstrup, Grenen-Glesborg, Koglen og MultifunC