Stammen er en delvist lukket afdeling beliggende i Glesborg med høj personalenormering. På afdeling Stammen er dit værelse udstyret med eget toilet og bad. Afdelingens fælles arealer er lidt mindre end de øvrige afdelinger i Glesborg, da afdelingen max kan rumme 3-4 unge.

En typisk dagligdag forløber med undervisning i skole og værksted fra kl.08:15 – 14:30. Herefter deltager du i hverdagens praktiske gøremål, som madlavning, rengøring og fælles aktiviteter, der kan varrierer alt fra film og Ps4 i stuen, til fysiske aktiviteter som fodbold og badminton.. Du har til ansvar selv at vaske dit tøj og holde orden på dit  værelse.. Det hele med tilpasset støtte og hjælp fra os voksne da nogle har brug for mere hjælp end andre. 

Vi vægter forældresamarbejdet højt. Når du flytter ind på Stammen "flytter dine forældre med". Vi har brug for at tale med dine forældre. Vi ved det hjælper dig  når dine forældre bliver inddraget i hvad der sker på Stammen, og vi sammen  hjælper dig. 

De unge du møder på Stammen har komplekse problemstillinger. Det kan være sociale eller adfærdsmæssige problemer som temperament eller misbrug. Vi har mange unge med forskellige diagnoser. Diagnoserne spænder over ADHD, OCD, autisme, depression, angst, personlighedsforstyrrelser som eksempelvis borderline type og paranoid eller dyssocial personlighedsstruktur.

Vi har på afdeling Stammen stor viden om - og erfaring med unge med diagnoser og udfordringer som, selvskade, spiseforstyrrelser, problemadfærd som kriminalitet og misbrug eller udad reagerende adfærd. Af faglige tilgange benyttes kognitiv adfærdsterapi, relationsarbejde, autismetilgange, miljøterapi, MI, ART, PAV og Nada. 

Vi syntes selv at være gode til at se dit individuelle behov, og du skal vide vi behandler alle forskelligt, for at behandle alle ens ud fra vores strukturerede hverdag. 

Vi vil hjælpe og forstå dig. Vi vil nødvendigvis ikke altid være enige om hvad der er det mest rigtige for dig. Men det vi gør vil altid være  for at passe på dig. Vi vil hjælpe dig til at opnå tillid og tryghed til os voksne ved at være tydelige og troværdige ,samt tage vores voksenansvar alvorlig mens du bor på Stammen.